Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Khan tigrova antireumatska маст

Khan тигровата антиревматска маст се препорачува како помош за ублажување на болките во коските, зглобовите и мускулите.

Со благо втривање на маста на болното место се подобрува циркулацијата, се јавува пријатно чувство на загревање врз местото на апликација, а чувството на болка постепено се намалува. 

  • Етeрски масла од еукалиптус и каранфилче
  • ментол
  • камфор

Со примена на Khan тигровата маст доаѓа до опуштање на мускулите, па ја користат професионалните спортисти, но и сите оние кои рекреативно се занимаваат со спорт.

Се препорачува:

  • Како помош за ублажување на болките во грбот
  • Како помош за ублажување на болките во зглобовите и мускулите
  • Кај тегоби по удари, нагмечување и исчашување
  • Кај спортски повреди
  • За подобрување на периферната циркулација
Врати се на врвот