Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

HydroStar

Прашок за подготовка на напивка за рехидрација на спортисти , со арома на мандарина.

Начин на приготвување на напивката:

Растворете 1 кесичка во 500 ml вода.
Препорачана примена: Конзумирајте по 150 ml на секои 15 минути пред, за време на тренингот и после тренингот.

Напивката претставува идеална комбинација на глукоза и електролити, која придонесува во подобрувањето на апсорпцијата на вода и одржувње на електролитна рамнотежа пред, во тек и по спортска или било која друга физичка активност.

  • Во одржувањето на издржливоста за време на вежбање и регулирање на внатрешната телесна температура
  • За подобрување и зголемување на апсорпцијата на вода во текот на физичкате активности
  • Во одрржувањето на електролитната рамнотежа
Врати се на врвот