Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

EXPULMO Zmajac сируп со јаглика и тимјан – помага во излачување на секретот на горните дишни патишта

Змајац сирупот содржи екстракт од корен од јаглика, кој помага во излачувањето на секретот од горните дишни патишта и негово полесно исфрлање.

Течните екстракти  од јагликата и тимјанот придонесуваат во излачување на слузот од бронхиите и разредувањето на густиот секрет на горните дишни патишта, додека витаминот Ц од течниот екстракт  на плодот на шипката, придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем.

  • Течен екстракт на корен од јаглика
  • Водено-глицерински екстракт од тимјан
  • Течен екстракт од плод на шипка

Помага:

  • Во разредување на густиот секрет од горните дишни патишта
  • Во излачување на густиот бронхијален секрет
  • За нормално функционирање на имунолошкиот систем

Змајац сирупот содржи екстракт од корен од јаглика, кој помага во излачувањето на секретот од горните дишни патишта и негово полесно исфрлање.

Упатство за употреба на Змајац сирупот

Врати се на врвот