Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

EXPULMO Lunac сируп со бел слез – помага во заштита на слузокожата на горните дишни патишта

Лунац содржи мацерат од корен на бел слез, богат со слузи, кои ја обложуваат слузокожата на грлото и помага во заштита на слузокожата на горните дишни патишта.

Лунац содржи екстракт од корен на бел слез, богат со слузи, кои благопријатно делуваат на устата, грлото и гласните жици. Исто така придонесува во одржување на здравјето на грлото и респираторниот тракт. Камилицата помага во заштита и одржување на здравјето на слузокожата на горните дишни патишта, додека природниот витаминот Ц од плодот на шипката, придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем.

  • Мацерат од корен на бел слез
  • Тинктура од цвет на камилица
  • Течен екстракт од плод на шипка

Помага:

  • Во  заштита и одржување на здравјето на грлото и респираторниот тракт
  • Благопријатно делува на устата, грлото и гласните жици
  • За нормално функционирање на имунолошкиот систем

Лунац содржи мацерат од корен на бел слез, богат со слузи, кои ја обложуваат слузокожата и помага во заштита на слузокожата на горните дишни патишта

Упатство за употреба на Лунац сирупот

Врати се на врвот