Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Pulmint гел

Pulmint гелот се користи за подготовка на влажни инхалации кај настинка, главоболка, болно грло и кашлица.

Pulmint гелот е мошне ефикасен и кога се користи во вид на сува инхалација, така што се нанесува на кожата во пределот на градите и грбот. 

  • Алкохол
  • камфор
  • ментол
  • тимол
  • етарски масла од питомо нане
  • еукалиптус 
  • кедaр

Одличен ефект во намалување на тегобите во мускулите и зглобовите се постигнува со втривање на Pulmint гелот на целните места.

Pulmint гелот има многу пријатен мирис, а можат да го користат и децата и возрасните.

Се препорачува:

  • Кај настинки, болки во грлото и кашлица
  • Кај главоболка
  • Кај болки во мускулите и зглобовите
Врати се на врвот