Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Protect Beli slez ориблети

Protect Beli slez е препарат кој содржи сув екстракт од коренот на белиот слез, растение богато со слузи кои ја обложуваат слузницата на грлото, создавајќи заштитен филм околу неа и помагаат таа да не дојде во контакт со иритирачки агенси. 

Сув екстракт од корен на бел слез.

Protect Beli slez е формулиран во вид на пастили со пријатен вкус, кои се топат во устата и веднаш дејствуваат. Производот не содржи шеќер и не предизвикува кариес. 

Придонесува:

  • Кај сува кашлица
  • Кај засипнатост
  • За здраво грло и ждрело
  • За чисти гласни жици и дишни патишта( предавачи, спикери, пушачи…)
Врати се на врвот