Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomlec C ориблети

Propomleč C ориблетите во својот состав содржат лиофилизиран матичен млеч, екстракт од прополис и витамин Ц.Формулирани во облик на ориблети, полека се отопуваат во устата, со што се спречува инактивацијата на матичниот млеч во желудникот и се постигнува оптимална искористливост на состојките.

Заедничкото дејство на состојките од Propomleč C ориблетите помага во заштита на отпорноста, општата состојба и виталноста на организмот.

Матичниот млеч е најдрагоцен производ од кошницата на пчелите, го користеле во стариот Египет, поточно само фараоните и затоа е наречен “ кралско желе”.

Матичниот млеч покрај тоа што придонесува во заштита на имунолошкиот систем, помага во одржување на виталноста и го успорува процесот на стареење. Кај децата помага во развојот и подобрување на апетитот. 

  • Лиофилизиран матичен млеч
  • прополис
  • витамин Ц

Propomleč C ориблетите не содржат шеќер и вештачки засладувачи. Аромата од портокал им дава пријатен вкус на ориблетите.

Придонесуваат за:

  • Одржувањето на функцијата на непцата, забите, усната шуплина и горните дишни патишта.
  • Правилно функционирање на имунолошкиот систем и одбрамбената способност на организмот,
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес.
  • Намалување на заморот
Врати се на врвот