Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomel капки за деца

Propomel капките за деца не содржат алкохол.

Препаратот е наменет пред сé за деца, но и за возрасни кои од одредена причина не можат да конзумираат алкохолни (етанолни) раствори на прополис.

10% -тен екстракт од прополис во пропиленгликол

Препаратот е наменет пред сé за деца, но и за возрасни кои од одредена причина не можат да конзумираат алкохолни (етанолни) раствори на прополис.

Помага:

  • Во намалување на симптомите на осетливи непца, нелагодноста во устата, грлото и горните дишни патишта.
  • При скојдневна примена во превентивни цели
  • За надворешна употреба, кај помали кожни оштетувања
  • Во одржувањето на здравиот имунолошки систем и одбрамбената способност на организмот
  • Во намалување на заморот 

Упатство за употреба Propomel капки за деца

Врати се на врвот