Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Sirovine

Sirovine

Pored ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, Esensa nudi kupcima uslugu uvoza i distribucije:

  • farmaceutskih sirovina proizvedenih u sklаdu sа Smernicama Dobre proizvođačke prаkse, u originalnim pаkovаnjima koja su prilagođena potrebama kupaca. Pouzdan smo dobavljač aktivnih farmaceutskih supstanci, pomoćnih supstanci kao i drugih sirovina potrebnih u savremenoj farmaceutskoj industriji.
  • Kozmetičkih sirovina. Asortiman obuhvata biljna i eterska ulja, voskove, rastvarače, emolijense, vitamine, emulgatore, solubilizatore, konzervanse, mirise.
  • flis programa opreme za jednokratnu upotrebu izrađenu u skladu sa HACCP sistemom. Zaštitna oprema za jednokratnu upotrebu namenjena je posetiocima i zaposlenima u farmaciji, prehrambenoj industriji, medicini i drugim oblastima gde se zahteva visok nivo higijene.

Kvalitet i prateća dokumentacija je ono što nas izdvaja od konkurencije.

Našim proizvodima snabdevamo apotekarske ustanove,  galenske laboratorije, privatne apoteke, bolnice, farmaceutsku, kozmetičku i prehrambenu industriju kako na teritoriji Srbije, tako i u regionu.

Posedujemo dozvolu Ministarstva zdravlja za promet farmaceustkim sirovinama u originalnim proizvođačkim pakovanjima.

 

Kontaktirajte nas, sigurno ćemo izaći u susret vašim potrebama.

Služba prodaje repromaterijala:

Dejan Savić 064/809-34-39

Biljana Radisavljević 064/820-23-91

Povratak na vrh