Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Ambalaža

Ambalaža

Esensa d.o.o. je generalni zastupnik i ovlašćeni distributer na tržištu Srbije Bormioli Rocco staklene ambalaže koja je jedan od svetskih lidera u proizvodnji staklene ambalaže.

Nudimo široki spektar staklene ambalaže, različitih formi, boja, I, II i III hidrolitičke grupe kao i kompletan asortiman dizajnerskih rešenja za korisnike farmaceutske, parafarmaceutske ambalaže, pčelinjih proizvoda, kozmetike.

Svaki proizvodni segment firme Bormioli Rocco ispunjava sve standarde kvaliteta koji se garantuju uvođenjem standarda ISO 9001, ISO 14000, OHSAS 18001 i posedovanjem svih sertifikata neophodnih za navedene industrijske grane.

Garantovani kvalitet, rok isporuke i kontinuirano snabdevanje staklenom ambalažom opravdava naš status ovlašćenog distributera jedne od većih svetskih kompanija.

U ponudi je, takođe, aluminijska i plastična  sertifikovana ambalaža za farmaceutsku i kozmetičku industriju, zatvarači, poklopci, čepovi i kapice, a sve u skladu sa ambalažom koju prodajemo.

preuzmite katalog ambalaže

Kontaktirajte nas, sigurno ćemo izaći u susret vašim potrebama.

Služba prodaje repromaterijala:

Dejan Savić 064/809-34-39

Biljana Radisavljević 064/820-23-91

 

Povratak na vrh