Tradicionalni gala koncert Dečje filharmonije i Esensa

Novogodišnja euforija je za Esensu počela ranije! Pravi duh praznika doneo je tradicionalni gala koncert Dečije filharmonije u Sava Centru, 15.12.2019. godine.

Filharmonija Esensa 1

Esensa je ovog puta bila ponosni generalni sponzor događaja. Tom prilikom, promovisani su proizvodi iz asortimana Esense putem spotova Propomint, Gumedići, Ferimed i Multimed. Kao znak pažnje, kompanija je pripremila poklon pakete za sve članove orkestra. U paketima su se našli Gumedići i Propomint sprej za decu, kao i testeri Pavle balzama za lakše disanje.

Filharmonija Esensa 2 1

Kroz ovo magično veče, prisutne su vodili mala i velika voditeljka – urednica i TV voditeljka Dušica Spasić i devojčica Kasia Zarić, šestogodišnja voditeljka.

Filharmonija Esensa 4

Prisutni su uživali u koncertu mladih virtuoza koji su obično hladno veče pretvorili u “Novogodišnju simfoniju”. Uz note Mocarta, Baha, Bizea, glasove talentovanih mladih solista, dirigentsku palicu profesora Ljubiše Jovanovića, specijalnu gošću Dariju Vračević – predstavnicu Dečije pesme Evrovizije, Milicu Kostić – vokalnu solistkinju, malene balerine i jednog baletana, sve prisutne je obuzela nežna magija dragih mališana!

Filharmonija Esensa 5

Esensa je kao društveno odgovorna kompanija, ovu priliku iskoristila za promovisanje umetničkog obrazovanja dece i mladih, koji će uz negu pravih vrednosti postati talentovani mladi ljudi. Beogradska publika je zajedno sa timom Esense, uživala u čaroliji koju stvaraju mališani.