Prvo fitovanje Esense na Belfisu

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu je od 15. do 17. septembra 2017. godine održan prvi regionalni sajam rekreacije i fitnesa „BELFIS 2017“. Svoj deo učešća na ovom sajmu zauzela je i Esensa sa svojim proizvodnim programom.  

Prvi dan sajma bio je posvećen klubovima i kompanijama koje se posredno i neposredno bave fitnesom, budući da je tada u hotelu Holidej In održan i Evropski fitnes kongres, dok su preostala dva dana bila posvećena svim građanima.

Štand Esense je posetio veliki broj Beograđana. Pored upoznavanja sa novim vidovima rekreacije i fitnesa na sajmu – modernom opremom, spravama i rekvizitima, posetioci su imali prilike da na štandu Esense dobiju sve informacije o pravilnoj upotrebi suplementacije, optimalnoj rehidrataciji uz pomoć HydroStar napitka i poboljšanju svojih rezultata pre, za vreme i nakon bavljenja sportom. Mnogi su reagovali pozitivno na izložene proizvode kolekcije Quick i Shape up, za koje su imali samo pohvale. Dobili smo dosta komentara od strane kupaca, da su verni proizvodima Shape up Aqua Ice gelu, Quick Khan tigrovom krem gelu, Quick Ruskom balsamu, Quick Konjskom balsamu, jer njima uspešno rešavaju problem uganuća, iščašenja, bolova u mišićima i zglobovima.

Zainteresovana za Esensin portfolio, štand Esense je posetila i košarkašica Milica Dabović. Na sajmu je istakla da je ovaj događaj važan, kako za vežbače tako i za roditelje kojima je cilj da svojoj deci omoguće rekreaciju od najranije životne dobi. Edukovana od strane promotera o Esensinim proizvodima, imala je prilike i da degustira Protect Kids Gumediće, kojima je dala najvišu ocenu uz komentar da je ovakav proizvod zaista potreban našem tržištu, kako bi podržao pravilan rast i razvoj dece.

“BELFIS 2017” je dokaz da Srbija ne zaostaje za svetom i da Beograd po organizaciji, atraktivnim programima, brojnim izlagačima i posetiocima, može da stane uz rame svetskim fitnes sajmovima. Kako sajam rekreacije i fitnesa BELFIS opravdano ima ambiciju da postane najveći fitnes događaj u regionu, Esensa će svakako biti verna podrška i u narednim manifestacijama.