Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

SODADIGEST СОДА БИКАРБОНА, ШУМЛИВИ ГРАНУЛИ 100 G

Сода бикарбона шумливите гранули  за припрема на напиток со вкус на лимон се дизајнирани за перорална примена после растворање во вода. Содржат натриум хидрогенкарбонат со фармацевтски квалитет и допринесуваат за олеснето варење после оброк и намалување на симптомите предизвикани од зголемено лачење на желудочна киселина. Благодарение на шумливиот ефект и присуството на природен лимонов сок, SodaDigest Сода бикарбона шумливите гранули  допринесуваат за пријатно чувство на свежина и намалување на жедта после јадење.  

  • Нова, атрактивна форма на сода бикарбона – ефервесцентни гранули за растварање во вода.
  • Освежителен напиток кој го олеснува варењето и ја гаси жедта после оброк.
  • Одлична растворливост и пријатен вкус на лимон – збогатени со природен лимонов сок и арома на лимон.  
  • Без глутен и лактоза
  • Без додадени бои

Натриум хидрогенкарбонат

SodaDigest сода бикарбона шумливите гранули содржат натриум хидрогенкарбонат со фармацевтски квалитет и допринесуваат за олеснето варење после оброк и намалување на симптомите предизвикани од зголемено лачење на желудочна киселина. Благодарение на шумливиот ефект и присуството на природен лимонов сок, SodaDigest Сода Бикарбона шумливите гранули допринесуваат за природно чувство на свежина и намалување на жед после оброк.

Допринесуваат:

  • За олеснето варење на храната после оброк и за намалување на симптомите предизвикани од засилено лачење на желудочна киселина.
  • За пријатно чувство на свежина и намалување на жед после јадење.

Две кафени лажици од шумливите гранули дневно се раствораат во половина чаша ладна вода, за да се направи освежувачки, благо газиран напиток и да се испие. Гранулите се раствораат за само неколку секунди.

Врати се на врвот