Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Dr Plant антибактериски сапун 500ml и 1000ml

Dr Plant антибактерискиот течен медицински сапун е благо средство за длабинско чистење на кожата. 

Антибактериското својство на сапунот овозможува темелно чистење на кожата склона кон акни, отстранувајќи ја прекумерната маснотија и ослободувајќи ги порите. 

Не ја суши кожата и ја чува нејзината природна влажност. По миењето кожата останува мазна и мека. Може да се користи за секојдневно чистење на сите типови на кожа. Погоден за целото семејство.

Врати се на врвот