Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Protect Vitamin C 50 mg

Protect Vitamin C 50 mg е додаток во исхраната, Се препорачува како дополнување на детската исхрана,со цел да придонесе во одржувањето на здравиот имунолошки систем и одбрамбената способност на организмот . 

50 mg витамин Ц

Лесно се раствора во вода, млак чај или сок и има пријатен вкус на портокал.

Придонесува:

  • за нормално функционирање на имунолошкиот систем
  • во одржувањето на функцијата на непцата,забите,усната шуплина
  • во намалување на заморот
  • за заштита на клетките на организмот од оксидативен стрес
Врати се на врвот