Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Dr Plant Antibakterijski течен сапун Aloe vera, 500 ml

Dr Plant Antibakterijski течен сапун Aloe vera претставува средство за дезинфекција и темелно миење на кожата на рацете и телото. Благодарение на формулацијата на база на бензалкониум хлорид и екстракт од Алое вера, сапунот ефикасно ги уништува 99,9% од бактериите, додека истовремено ја негува кожата, ја чува нејзината влажност и ја одржува природната pH.вредност. Не ја суши кожата, која после миење останува мазна и мека. Сапунот е погоден за секојдневно чистење на сите типови на кожа.  

Погоден за цело семејство и микробиолошки тестиран.

  • бензалкониум хлорид
  • екстракт од Алое вера

Антибактериското својство на сапунот овозможува темелно чистење на кожата, отстранувајќи ја прекумерната маснотија и ослободувајќи ги порите. Сапунот не ја пресушува кожата и ја штити од иритации.  

Се препорачува за дезинфекција и секојдневна хигиена на кожата.   

Да се користи по потреба. На влажна кожа да се нанесе со помош на дозерот приближно 3ml течен сапун ( едно притискање на пумпичката), да се трие 30 секунди и добро да се исплакне со вода. Амбалажата пред фрлање или рециклажа, добро да се испразни или измие со вода.

Врати се на врвот