Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Burra BB Active Care medium (Тониран крем)

BURЯA BB Active Care (Тониран крем)

со SPF 10, е едноставно и потполно решение за здрав и блескав изглед на кожата. Формулиран е на база на иновативни инкапсулирани пигменти– BioGenic Magicolor. Овие пигменти се активираат со триење на површината на кожата, со што се безбедува совршено изедначен тен, без ефект на маска или тежина на лицето.

  • Го нагласува природниот изглед на лицето и пружа блескав тен
  • Ги прекрива неправилностите, ја намалува видливоста на порите
  • Обезбедува длабинска хидратација
  • Ја штити кожата од штетните УВ зраци и предвремено стареење
  • Лесна, немасна текстура, погоден за сите типови на кожа
  • Инкапсулирани пигменти – BioGenic Magicolor

Формулиран е на база на иновативни инкапсулирани пигменти– BioGenic Magicolor. Овие пигменти се активираат со триење на површината на кожата, со што се безбедува совршено изедначен тен, без ефект на маска или тежина на лицето.

Без комедоген ефект.

Се препорачува:

  • За изедначување на тенот и прекривање на неправилности
  • За природен и блескав изглед на кожата на лицето
  • За хидратација и заштита од УВ зраци

Упатство BURЯA BB Active Care (Тониран крем)

Врати се на врвот