Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

АНТИБАКТЕРИСКИ ГЕЛ ЗА СУВО МИЕЊЕ НА РАЦЕ 500 ML

Dr Plant гел за суво миење на раце е биоциден производ на база на алкохол и наменет е за чистење и дезинефкција на кожа. Претставува вид на превенција и заштита од вируси, бактерии и габички.

Може да се користи повеќе пати во текот на денот, има пријатен мирис, не ја масти и не ја исушува кожата. Погоден е за сите типови на кожа кај деца и возрасни.

Dr Plant гел за суво миење на раце е регистриран како биоциден производ.

  • Етанол
  • Пантенол
  • Парфем

Етанол– делува на микроорганизмите со денатурација на белковини. Веќе во концетрација од 8-10% покажува дејство, а максимален ефект дава во концентрација од 60-70%, додека со зголемување на концентрацијата, антисептичниот ефект ослабнува.

  • За чистење и дезинфекција на раце
Врати се на врвот