Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARDIN SPRAY ПРОТИВ УБОДИ ОД КОМАРЦИ И КРЛЕЖИ, 100 ml

Xibiz Strong Protection IKARDIN spray против убоди од комарци и крлежи пружа долготрајна и сигурна заштита од комарци и крлежи и до 5 часа, или подолго со повторно нанесување. Формулиран е на база на икардин кој е исклучително ефикасен, но и потполно безбеден за целото семејство , со што Xibiz Strong Protection IKARDIN Spray е наменет дури и за најмладите, постари од 6 месеци.

После распрскување на спрејот на местата кои сакате да ги заштитите од убоди и каснувања од инсекти, останува пријатно чувство на кожата, благодарение на формулацијата збогатена со пантенол, витамин Е и етерично масло од питомо нане.

Xibiz Strong Protection IKARDIN Spray е целосно безбеден за примена на сонце.

Исто така, една од предностите на икардинот е токму таа што е безбеден за ткаенини ( доколку дојде до случаен контакт), не влијае на структурата на лакот за нокти и е инертен во контакт со различни типови на пластики ( не им го менува изгледот и структурата).

  • Икардин ( 20%)
  • Пантенол
  • Витамин Е
  • Етерично масло од питомо нане

Xibiz Strong Protection IKARDIN spray против убоди од комарци и крлежи пружа долготрајна и сигурна заштита од комарци и крлежи и до 5 часа, или подолго со повторно нанесување. Формулиран е на база на икардин, кој е исклучително ефикасен, но и безбеден, па Xibi Strong protection IKARDIN spray е наменет за целото семејство. По распрсквање на спрејот на местата кои сакате да ги заштитите од убоди и каснувања од инсекти, останува пријатно чувство на кожата, благодарение на формулацијата збогатена со пантенол, витамин Е и етерично масло од питомо нане.

Xibi Strong protection IKARDIN spray е целосно безбеден за примена на сонце.

Исто така, една од предностите на икардинот е токму таа што е безбеден за ткаенини ( доколку дојде до случаен контакт), не влијае на структурата на лакот за нокти и е инертен во контакт со различни типови на пластики ( не им го менува изгледот и структурата).

  • Ефикасна заштита од комарци и крлежи и до 5 часа, или подолго со повторно нанесување
  • За деца постари од 6 месеци и возрасни
  • Безбеден за примена на сонце

Спрејот рамномерно да се напрска на деловите од кожата кои сакате да ги заштитите, држејќи го шишенцето на оддалеченост околу 15 цм. Доколку сакате да го нанесете производот на лице, нанесете го првин на дланките, а потоа внимателно на кожата на лицето, избегнувајќи го пределот околу очите и устата. Да се користи по потреба, еднаш до два пати дневно.

Врати се на врвот