FESTIVAL ZDRAVLJA I ESENSA

Doktorski beli mantil je jedan od najvećih strahova koje imamo u detinjstvu. Razlozi koji uzrokuju taj strah su različiti, ali to može biti nepoznato okruženje ili jednostavno bojazan da pregled „boli“. Bolnica za medvediće je akcija na Festivalu zdravlja koja se održala u Domu Vojske Srbije 30. i 31. oktobra (Ulica Braće Jugovića br. 19), uz podršku Esense.

Festival Zdravlja Esensa 1

Cilj akcije bio je da se kroz igru deca nauče koliko su pregledi i briga o zdravlju važni. U sklopu iste, deca su donosila svoje igračke na „pregled“. Uz razgovor sa studentima medicine, deca su kroz igru mogla da prevaziđu stečene strahove.

Festival Zdravlja Esensa 2

Ni odrasli nisu zanemareni, te su podsetnik o značaju prevencije i pregleda dobili na Festivalu, gde su mogli da provere svoje zdravlje kroz niz besplatnih pregleda, bez zdravstvene knjižice.

Festival Zdravlja Esensa 3

Biti zdrav ima različito značenje za različite ljude. Za laike to najčešće znači ne biti bolestan, dok zdravstveni radnici pod zdravljem podrazumevaju odsustvo medicinski definisanih bolesti i nesposobnosti.

Esensa brine o Vašem i zdravlju Vaših najbližih. Festival nam je, ovog puta sjajan podsetnik da prekontrolišemo svoje zdravlje.