Esensini proizvodi u bebi paketićima za najmlađe Vračarce

Akcija podele bebi paketića za vračarske bebe je završena sinoćnom svečanošću u sali opštine Vračar. Radmila Sarić, zamenica predsednika Gradske opštine Vračar, Biljana Rakić, članica Veća i Cana Roglić, direktorka Fonda opštine Vračar su podelile kvalitetne bebi paketiće roditeljima vračarkih beba i tako su svi najmlađi sugrađani rođeni u 2017. godini darivani korisnim paketima.
Bebi paketići su obezbeđeni zahvaljujući želji i sposobnosti opštinskog rukovodstva i novonastalog Fonda opštine Vračar, uz pomoć i podršku prijatelja i donatora Esensa, Apoteke Livsane i Feniks farme. U paketima se nalaze korisni i kvalitetni proizvodi za negu beba: nekoliko krema, vlažne maramice i gelovi, pasoš za bebe, kao i pelene koje je obezbedila Gradska opština Vračar.
„ Želim dobrodošlicu roditeljima i našim bebama koje su prvi put u svojoj opštini u kojoj će inače ubuduće ostvarivati svoja prava, obaveze, dužnosti, ali i doživeti puno interesantnih i korisnih akcija. Želim posebno da se zahvalim Fondu Gradske opštine Vračar što je uspeo posle velike pauze da prevaziđe zakonski okvir koji je ukinuo nabavku bebi paketića , pa je opština pristupila formiranju Fonda koji je nastavio ovu predivnu akciju. Opština Vračar realizuje projekte koji se odnose na porodicu sa ciljem da se pomogne mladim roditeljima da svoju decu odgaje u adekvatnim i kvalitetnim uslovima. Rukovodstvo opštine želi da pomogne porodicama u organizaciji planiranja potomstva. Naša želja je da se na Vračaru poveća broj novorođenčadi. Pozivam vas na saradnju, iznesite svoje probleme u vezi planiranja potomstva i predložite šta opština može da učini. Trenutno se realizuje projekat Bebiron, Školica za trudnice i tate, svaki mališan za prvi rođendan dobija auto sedište, trudimo se da svaki mališan bude upisan u vrtić. U vrtićima se realizuju projekti „Vrtić sportić“ i besplatna škola plivanja. Znači, rukovodstvo opštine se trudi da pomogne roditeljima kako bi odgajali srećnu, zadovoljnu i obrazovanu decu“, istakla je radmila Sarić prilikom obraćanja roditeljima vračarskih beba.