Esensa na seminaru „Suplementacija i hidratacija” Teretana Non Stop Fitness

Seminar na temu „Suplementacija i hidratacija“ održan je u teretani Non Stop Fitness 03. marta 2018., gde je Esensa zauzela svoje učešće. Glavni govornik na temu suplementacije bio je Igor Špadijer, predsednik Udruženja za zaštitu tržišta dijetetskih suplemenata, predstavnik i osnivač Radne grupe za praćenje tržišta dijetetskih suplemenata pri Privrednoj komori Srbije. Dodatno, predavanju su se pridružili gostujući govornici, kao i treneri teretane Non Stop Fitness i takmičari u fitness disciplinama.

Predavanje na seminaru bilo je namenjeno uopštenoj priči na temu “Suplementacija i hidratacija” i edukaciji o korišćenju dijetetskih proizvoda u savremenom svetu.

Neposredno pre i nakon održanog seminara, svim zainteresovanim posetiocima teretane ispred štanda Esense podeljeni su reklamni materijali, testeri proizvoda iz kolekcija Quick i Shape up, gde je promoter bliže objasnio upotrebu i značaj svakodnevnog korišćenja ovih proizvoda. Naročito je bilo reči i zainteresovanosti posetilaca štanda za proizvod Hydrostar. Promoter je davao dosta saveta u vezi pravilne hidratacije pre, za vreme i nakon bavljenja sportskim aktivnostima upravo ovim sportskim napitkom.

Istovremeno svi posetioci seminara, mogli su da se druže i sa vrhunskim sportistima, prisustvuju brojnim stručnim predavanjima, na kojima je bilo reči o pravilnom načinu treniranja, ličnim iskustvima fitness stručnjaka, ishrani, rehabilitaciji, trenažnom procesu. Cilj manifestacije bio je da kroz edukaciju i zabavu motiviše sve ljude da se bave sportom, bilo da je reč o rekreativnom ili profesionalnom sportskom angažmanu. Esensa je svojim učešćem i edukacijom, podstakla sve prisutne na pravilno korišćenje dijetetskih proizvoda iz svog portfolia, pre svega radi unapređenja zdravlja, ali i za još bolje sportske rezultate.