Esensa i Ljuba Miha na Brevetu 2019

Esensa I Ljuba Miha Na Brevetu 2 MinDa li znate šta je to brevet? U pitanju je biciklistički maraton, u kome su pobednici svi koji pređu zadatu kilometražu u vremenski određenom limitu. Trasa je Pariz-Brest-Pariz i to je brevet sa najdužom kilometražom – od čak 1220km. Održava se svake četiri godine.

Kako bi mogli da učestvujete u maratonu, potrebno je proći kvalifikacione vožnje u dužinama od 200-300-400-600km u jednoj godini, odnosno u godini kada se brevet održava. Drugi izazov jeste nedovoljno sna, pa je Ljuba za tri dana ukupno spavao samo pet sati!

Esensa I Ljuba Miha Na Brevetu 4 Min

Zadati limit bio je 90 sati ali Luba Miha, takmičar koga smo podržali na ovom maratonu, zadao je sebi limit od 84 sata. Rezultat koji je ostvario je odličan –  samo 82 sata!  Važno je istaći i da se vožnja odvijala sa velikim temperaturnim oscilacijama, pa je tako danju bilo do 30 stepeni a noću samo 4 stepena.

Esensa I Ljuba Miha Na Brevetu 3 Min

Česta pojava kod sportova koji zahtevaju povećan fizički napor je dehidratacija. Kako do nje ne bi došlo, Esensa je obezbedila potrebne količine Hidrostara. To je napitak koji zahvaljujući izbalansiranom sadržaju elektrolita i glukoze a sa prirodnom aromom mandarine, obezbeđuje ravnotežu između unosa i gubitka vode. Hidrostar nadoknađuje izgubljenu tečnost, posebno nakon fizičke aktivnosti, pa ga je potrebno unositi pre, za vreme i nakon treninga/takmičenja. Hidrostar čini da vežbanje bude lakše a da osećaj umora bude manji!

Esensa I Ljuba Miha Na Brevetu 1 Min

Esensa je tu za Vas!