DRUGI MEĐUNARODNI KONGRES ZDRAVSTVENIH RADNIKA U PRIVATNOM SEKTORU I ESENSA

Nakon izrazito uspešnog Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije organizovala je Drugi kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru sa međunarodnim učešćem. Kongres je održan 27-28. februara 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Kongres je bio akreditovan za sve zdravstvene radnike: lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Tokom oba dana, sem akreditovanih predavanja Kongres je ugostio i više pratećih događaja, sa gostima iz regiona i Evrope. Učestvovalo je preko 2000 zdravstvenih radnika.Medjunarodni Kongres Zdravstvenih Radnika 1

Kompanija Esensa već drugu godinu za redom podržava i učestvuje na Međunarodnom kongresu zdravstvenih radnika u privatnom sektoru u organizaciji Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije. Ove godine je bila generalni sponzor.

Medjunarodni Kongres Zdravstvenih Radnika 2

Svečanom otvaranju kongresa prisustvovala je naša izvršna direktorka Ivana Adžić, koja je ispred kompanije Esensa primila nagradu ESKULAP za eko-inovativno rešenje za otpadnu plastiku za izuzetan doprinos i društveno angažovanje u promociji i zaštiti javnog zdravlja.

Medjunarodni Kongres Zdravstvenih Radnika 3

Posebno mesto na kongresu zauzeo je Burra corner – prilika za učesnike da se upoznaju sa našom vrhunskom kozmetikom!

Učestvujući na ovakvim skupovima, Esensa ističe ono što je za nas najvažnije – priroda i zdravlje.