Dodela novogodišnjih paketića

Period pred praznike je užurban i pun euforije a magičnim ga čine trenuci u kojima darujemo svoje  najdraže. Mi smo tokom godine osluškivali želje najmlađih, pa su malo čarolije iz šešira mađioničara Igora, bacile kompanije Esensa, Farmalogist, Telegroup i Belmedic, kako bi zajedno deci zaposlenih priredile magičan događaj dodele paketića u Kombank dvorani, 15. decembra 2019. godine.

Deda Mraz 224 Min

Princeze, vile, irvasi, musketari i Deda Mraz i njegovi pomoćnici su animirali nasmejane mališane. Uz zvuke novogodišnjih pesama, deca su uživala na radionicama gde su na trenutak mogli da budu lekari i laboranti, učestvuju u mini šouu sa mehurićima koji je priredio Bubble Man i slikaju se sa Deda Mrazom uživajući u ukusima novogodišnjih medenjaka.

Deda Mraz 206 Spojena Min Darija Esensa Dodela Paketica Min

Talentovana devojčica Darija Vračević i ovogodišnji predstavnik Srbije na dečijoj pesmi Evrovizije u Poljskoj, svojim glasom i nastupom, doprinela je stvaranju prave novogodišnje čarolije! Događaj je upotpunio mađioničar Igor koji je svojim trikovima izazvao gromki osmeh mališana i roditelja, uz pomoć njegove drage pomoćnice Ane.

Deda Mraz 262 Spojeno MinDeda Mraz 286 Spojena Min

Deda Mrazov dogovor sa mališanima da će do sledeće godine slušati svoje roditelje i obavezno jesti kiseli kupus, boraniju i grašak, nasmejao je sve prisutne. Roditelji su ovim dogovorom oduševljeni, a sve kompanije zajedno sa Deda Mrazom, nestrpljivo isčekuju da provere da li su ovo obećanje mališani ispunili.

Deda Mraz 062 Spojeno Min

Do tada, želimo Vam da ste zdravi, srećni i voljeni. Želimo Vam da uspete u svemu što zamislite i da se ostvari sve što poželite. Želimo Vam da u miru provedete praznike sa svojim najbližima, čuvajući ono najbolje u nama.

Deda Mraz 187 Min Deda Mraz 315 MinDeda Mraz 313 Min

Srećna Nova Godina!