Dodela novogodišnjih paketića – Muzička azbuka

Ove godine je decembar, mesec poklanjanja, u znaku Muzičke azbuke.

Kompanije Farmalogist, BelMedic i Esensa su svoje najmlađe okupile u raspevanoj Kombank dvorani 22.12.2018. gde su pored novogodišnjih paketića, deci zaposlenih poklonile i edukativni muzički program. Ideja vodilja ove manifestacije je bila istaći značaj muzičkog obrazovanja, ali i afirmisati mlade umetnike na polju muzike, pesme i igre.

Notu čarolije Muzičkoj azbuci poklonio je mađioničar Igor Trifunović, svojim neverovatnim trikovima, stvorivši Dečju filharmoniju i Dečji hor Kulturnog centra Beograd. Predvođeni diregentskom palicom Nevene Ivanović i profesora Ljubiše Jovanovića, deca su pevala i svirala novogodišnje pesme, filmsku muziku, kao i najpoznatija muzička dela, među kojima su Mala noćna muzika, dinamični Kan Kan, veseli Radetski marš i nezaobilazni Zvončići, Zvončići čije su izvođenje pomogli i svi prisutni. Novogodišnju muzičku scenu upotpunili su hitri koraci plesne škole „BeoDance“ koje su za ovu priliku izveli njihovi najmlađi članovi, praćeni ovacijama razigrane publike. Mališanima se predstavila i neverovatna, multitalentovana zvezdica Darija Vračević, koja je svojim glasovnim sposobnostima na trenutak izmestila scenu na Brodvej imitacijom „Annie“ iz istoimenog mjuzikla.

Dok su veseli novogodišnji i božićni zvuci ispunjavali svaki kutak Kombank dvorane, pokazali smo da se magija stvara učeći i deleći, humanitarnom akcijom „Deca deci“, prikupivši veliki broj knjiga napisanih na ćirilci za decu iz Švedske.

Celokupnu priču upotpunili su veseli animatori, miris novogodišnjih medenjaka, šareni baloni i iskreni osmesi srećne dece.

Kompanije Farmalogist, Esensa i bolnica BelMedic još jednom su potvrdile da uspeh i zadovoljstvo dolaze iz mogućnosti da svetu ponudimo najbolju i najkreativniju verziju sebe, a da svoje znanje treba deliti kako bismo zajedno stvarali velika dela i sačuvali ono najbolje u sebi.