Direktoru kompanije ’’Esensa’’ Nenadu Đorđeviću uručeno priznanje NAJEVROPLJANIN 2017.

Direktor kompanije ’’Esensa’’ Nenad Đorđević jedan je od ovogodišnjih dobitnika priznanja ’’Najevropljanin’’ za 2017. godinu u kategoriji Najevropskiji projekat razvoja, koje mu je 11. decembra 2017. godine svečano uručeno u Skupštini grada Beograda. Ova prestižna nagrada dodeljuje se od 2000. godine za uspešan rad usmeren ka bržoj i svestranijoj integraciji Srbije u Evropu, a ustanovili su ga Evropski pokret u Srbiji i Prva evropska kuća u Beogradu.

U obrazloženju prilikom uručivanja nagrade istaknuto je da Esensa domaća kompanija koja godišnje proizvede preko 4 miliona jedinica u različitim farmaceutskim oblicima, od toga preko 500 hiljada za potrebe izvoza za više od 20 inostranih kompanija. Poseban značaj poslovanja kompanije ogleda se u praćenju svih evropskih trendova u oblastima dijetetike, kozmetike, medicinskih sredstava i prepoznatljivom kvalitetu kroz izlaganje na relevantnim međunarodnim sajmovima u Evropi i Svetu.

’’ Drago mi je da je Esensa na desetogodišnjicu svog postojanja prepoznata kao respektabilna srpska, a opet evropska proizvodna farmaceutska kompanija. Srpska, jer u paleti od preko 200 proizvoda u više različitih kategorija, dominaraju formulacije koje su rezultat razvojnog tima Esense i koje se proizvode u Srbiji. Evropska- po vrednostima i standardima koje primenjuje i sertifikatima koje poseduje, po kvalitetu i bezbednosti svojih proizvoda…

Svakodnevno pratimo trendove na globalnom farmaceutskom tržištu, inovativne sirovine, predviđamo potrebe korisnika naših proizvoda, stvaramo jedinstvene formulacije.  

Priznanje „Najevropljanin“ dolazi nekako prirodno kao potvrda znanja, iskustva i višegodišnjih izuzetnih napora tima Esense i njenih osnivača. Još je značajnije jer predstavlja podstrek za dalje. ’’, izjavio je za časopis ’’Doživeti 100’’ Nenad Đorđević, dobitnik priznanja Najevropljanin za 2017.