DEDA MRAZ & KOMPANIJA

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima sa vitaminom C koji  će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Zato u poslednji čas u susret stižu Protect Kids Gumedići, vitaminske meke bombone u obliku medvedića, neodoljivog mlečnog i voćnog ukusa limuna, narandže, maline i jagode. Sadrže pažljivo izbalansiran odnos vitamina i minerala. Štite od prehlada i virusa. Primamljivog su oblika i ukusa koji deca ali i Deda Mrazovi pomoćnici vilenjaci vole. Protect kids Gumedići za pravilan rast i razvoj  dece sa dodatkom vitamina A, C, D, E, B kompleksa i minerala nadoknađuju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima, koji doprinose pravilnom funkcionisanju imunog sistema. Kompleks vitamina B sadržan u ovom proizvodu, povoljno utiče na poboljšanje apetita. Protect kids Gumedići za pravilan rast i razvoj kostiju sa dodatkom kalcijuma i vitamina D sa prirodnom mlečnom aromom i voćnom aromom jagode doprinose jačanju kostiju i zdravih zuba. Preporučuju se kod smanjenog unosa ili povećanih potreba za unosom kalcijuma. Protect kids Gumedići za  jačanje imuniteta sa dodatkom vitamina C povećavaju otpornost organizma kod prehlade i u stanjima infekcije. Njihova svakodnevna upotreba se preporučuje kod dece koja borave u vrtićima, školama, dečijim igraonicama. Gumedići se mogu davati deci starijoj od 3 godine, uz doziranje po 1 gumena bombona 3 puta dnevno.

Da li su svi Gumedići stigli na vreme Deda Mrazovim vilenjacima kako bi se oporavili od kijavice i na vreme pripremili dečije paketiće, saznajte u filmu “Deda Mraz i kompanija” koji je najiščekivanija ovogodišnja porodična komedija, a potpisuje je reditelj popularnog ostvarenja “Aksteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”,  Alen Šaba. Da je reč o velikom projektu slavnog reditelja, scenariste i glumca Alena Šabe govori podatak da je filmska kompanija Gaumont uložila čak 28 miliona evra u njegov peti igrani film. Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima. Upravo je Brajan Džons, velemajstor vizuelnih efekata (“Betmen počinje”, “Pirati sa Kariba: Tajna škrinje”, “Hari Poter i Vatreni pehar”, “Prometej”…) zadužen da od filma “Deda Mraz i kompanija” napravi novogodišnju bioskopsku čaroliju koja će usrećiti mališane širom sveta.