Deda Mraz & kompanija i Gumedići premijera filma

U subotu 09.12.2017. u Cineplexx bioskopima T.C. Delta City i T.C. Roda i u nedelju 10.12.2017. u T.C. Arena Cineplexx u Novom Sadu održana je premijera filma „Deda Mraz i kompanija“, uz druženje sa Esensinim vilenjacima i Gumedićima. Na crvenom tepihu u T.C. Delta City u Beogradu uz prisustvo brojnih medija, pojavila se i ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji filma: Nikola Kojo, Jelena Tomašević i Bojan Perić, dok su premijeri prisustvovali i Nenad Zimonjić, Sergej Ćetković, Tijana Dapčević, Anita Lazić Todorović, Inspektor Blaža i mnogi drugi. Pred svaku premijeru filma vilenjaci su zabavljali decu, delili Gumediće meke pektinske vitaminske bombone, kako bi sva deca bila jaka, snažna i odvažna za premijeru filma.  

A čarolija počinje ovako, Nova godina samo što nije, a na Severnom polu je zavladala epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92000 vilenjaka dobilo kijavicu, pa on mora u potragu za Gumedićima sa vitaminom C, koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasili duh Nove godine. 

Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima sa vitaminom C, koji  će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Obavezno proverite da li su svi Gumedići stigli u pomoć Deda Mrazovim vilenjacima kako bi se oporavili od kijavice i na vreme pripremili dečije paketiće. Požurite u bioskope, jer je dugo očekivana komedija “Deda Mraz i kompanija” već tu, da vas dobro nasmeje. Pravac ka nezaboravnom provodu je na korak od vas, samo pratite korake Gumedića i na sigurnom ste putu zabave i dobrog raspoloženja.