Darija Vračević i Esensa na dečijoj Evroviziji 2019.

Dečja pesma Evrovizije (orig. Junior Eurovision Song Contest) je međunarodno muzičko takmičenje pod pokroviteljstvom Evropske radiodifuzne unije (EBU) namenjeno deci. Takmičenje se ovog puta održalo pod sloganom „SHARE THE JOY“.

Darija Evrovizija Esensa 1 1

Ovogodišnji predstavnik naše zemlje bila je Darija Vračević, koja je pesmom Podigni glas u Poljsku i Arenu Gljivice, odnela poruku o značaju ekologije i očuvanju planete. Sjanom scenografijom i kostimom, Darija je blistala na sceni i svojim glasom prenela poruku svima: „WE DONT HAVE A PLANET B!“

Darija Evrovizija Esensa 2

Kao primalac sponzorstva, Darija je u svakoj fazi takmičenja promovisala Esensin Propomint brend preko društvenih mreža i postova koji su pratili svaki događaj. Kao znak pažnje i prijateljstva kompanija Esensa je spremila poklon pakete za sve predstavnike zemalja učesnica – žuti ranac sa brendiranim šalom, Propomint i Gumedići, obradovali su sve mališane.

Darija Evrovizija Esensa 4 1

Esensa kao ponosni sponzor, čestita Dariji na uspehu i brižno prati nova dostignuća i pesme! U nastavku poslušajte pesmu ove multitalentovane devojčice:

Nakon sabiranja glasova stručnog žirija i glasova publike, pobedu je odnela predstavnica Poljske, Viki Gabor. Na drugom mestu našao se Kazahstan, dok je treće mesto zauzela Španija.

Naša predstavnica zauzela je deseto mesto.

Darija Evrovizija Esensa 6