CPHI Worldwide 2019 i Esensa

Najveći svetski farmaceutski sajam, CPhI Worldwide smatra se merilom ukupnog zdravlja farmaceutske industrije jer okuplja sve učesnike na jednom mestu, a uspeh ove manifestacije je odraz prosperiteta farmacije. Zajedno sa 45 000 farmaceutskih stručnjaka iz celog sveta i više od 2.500 međunarodnih izlagača, CPhI već 29 godina pod jednim krovom tri dana godišnje, povezuje sve u lancu farmaceutske industrije, ovog puta u Nemačkoj, u gradu Frankfurtu.

Cphi Worldwide 2019 I Esensa 1

Kao jedna od malobrojnih kompanija iz Srbije na ovom sajmu, Esensa nastavlja da vrednim radom gradi svoj ugled u društvu svetskih farmaceutskih kuća. Na štandu su se našli Esensini najpoznatiji brendovi: Marisol, Burra Sun, Aqua Ice,  Magnevital magnezijum hlorid gel, Khan, kao i proizvodi iz kolekcije Intim i Oto i drugi.

Cphi Worldwide 2019 I Esensa 2

Ambiciozni planovi razvoja i novi proizvodi, prate aktuelne farmacetske trendove. Atraktivan portfolio i široka paleta proizvoda (više od 200) i izvoz u 26 zemalja je ono što ovu kompaniju čini fleksibilnom i konkurentnom na evropskom i svetskom nivou. To Esensi daje prednost u odnosu na druge kompanije koje imaju manje mogućnosti da istovremeno zadovolje više potreba zahtevnih tržišta.

Cphi Worldwide 2019 I Esensa 3

Odmah po završetku ovogodišnjeg, već se pripremamo za naredni sajam, prateći sve aktuelne farmaceutske trendove.