Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Dr Plant Антибактериски течен сапун classic 500 ml

Dr Plant Антибактериски течен сапун classic претставува средство за дезинфекција и темелно миење на кожата на рацете и телото. Формулиран на база на бензалкониум хлорид, ефикасно уништува 99,9% од бактериите. Не ја суши кожата, ја чува нејзината природна влажност и не ја нарушува нејзината природна pH вредност.После миење, кожата останува мазна и мека. Сапуните се со пријатен, освежувачки мирис, и погодни се за секојдневно чистење на сите типови на кожа.  

Погоден за цело семејство и микробиолошки тестиран.

  • бензалкониум-хлорид

Антибактериското својство на сапуните овозможува темелно чистење на кожата, отстранувајќи ја прекумерната маснотира и ослободувајќи ги порите.  

Се препорачува за дезинфекција и секојдневна хигиена на кожата.

Да се користи по потреба. На влажна кожа на рацете нанесете со помош на дозерот приближно 3мл течен сапун ( едно притискање на пумпичката), тријте 30 секунди и добри исплакнете со вода. Амбалажата пред фрлање или рециклажа да се испразни и исплакне со вода.

Врати се на врвот