Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

BURЯA

BURЯA

BURЯA personal skin expert колекција претставува идеален избор за нега и длабинска регенерација на кожата. Формулирана е на база на комплексни пептиди кои ги стимулираат метаболичките процеси во кожата и синтеза на клучни компоненти на дермо-епидермалниот спој. На тој начин се зајакнува структурата на везивното ткиво, спречувајќи рамнење на дермо-епидермалниот спој кој се јавува со годините.

Caprooyl Tetrapeptide, биомиметички пептид, ефикасно влијае на намалување на фините линии и борите, остварувајќи долгорочни и видливи резултати на кожата.

Врати се на врвот