Резултати од пребарувањето за: "ruski"

Рускиот балзам масажер 200ml

Рускиот балзам масажер 200ml

Ruski балзам масажер е производ формулиран врз база на капсаицин, изолиран од плодот на лута пиперка, која покажува локално антиинфламаторно дејство. На местото на на...

Рускиот балзам 200ml

Рускиот балзам 200ml

Ruski балзам е производ формулиран врз база на капсаицин, изолиран од плодот на лута пиперка, која покажува локално антиинфламаторно дејство. На местото на нанесувањ...