Rado bih obukla dekoltiranu haljinu, ali se ne usuđujem…

Kada želimo da nam koža diše, ali da ujedno bude i nahranjena svim sastojcima koji su joj potrebni radi očuvanja imuniteta i lepog izgleda, tragamo za onim najučinkovitijim. Tu su reklame, saveti o nezi,..ali koji je zapravo onaj pravi izbor za potrebe naše kože?

Na osnovu analize kože žena u menopauzi, ali i znatno mlađih dama, prvi znakovi starenja se vide na vratu, dekolteu i licu. Drugi momenat je i opuštena koža grudi, koje želimo da se nekako rešimo, ako je ikako moguće neinvazivnim metodama. Pored hronološkog starenja, pod uticajem UVA/UVB zraka od sunca ili solarijuma ugroženi smo dodatnim fotostarenjem kože. Postavlja se pitanje kako ćemo nadoknaditi vlagu i elastičnost kože, zaštititi je od slobodnih radikala i učiniti je zavodljivom. Pored korišćenja antisolarnih kremova za lice i mleka za telo, na raspolaganju su nam brojne mogućnosti – radikalne invazivne hirurške metode ili inovativni sastojci u preparatima. Ipak se u poslednje vreme sve više vraćamo delotvornim biljnim kulturama, jer verujemo u moć prirode.

Jedan od takvih prirodnih sastojaka je i 2% Majestem, poreklom iz matičnih ćelija biljke Runolist, koji već nakon prve upotrebe rešava problem dehidriranosti kože, doprinosi optimalnoj ishrani ćelija i vrlo efikasno deluje na smanjenje bora i povećanje volumena grudi. Jedno od zapanjujućih rezultata upotrebe proizvoda Burra Dermalift volume up krema za vrat, dekolte, grudi i lice jeste njegovo dejstvo na kolagena, elastična vlakna kože i adipocite (masne ćelije kože). Redovnom upotrebom 2% Majestema koji se nalazi u navedenom preparatu, vidljivo je smanjenje dužine bora od pola centimetra do njihovog potpunog nestajanja. Postiže se „push up“ efekat sa poboljšanjem cirkulacije i limfne drenaže grudi sa podsticajem deljenja adipocita što se inače sa godinama usporava, pa grudi postaju jedre i čvršće. Omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži lica, vrata, dekoltea i grudi.

blog22Korišćenjem anti age krema na bazi 2% Majestema, započnite dan i nahranite kožu vrata, dekoltea i grudi uveče. Ovakav tretman jača i balansira prirodni hidrolipidni film kože.

Redovnom i pravilnom upotrebom ovakvog proizvoda, regeneracija će se dešavati u skladu sa prirodnim procesima kože, ali i sa trenutnim efektom njegove formulacije, koji će probuditi uspavane procese ćelijskog metabolizma u dubokim slojevima vaše kože. Na prethodno očišćenu kožu, nanošenjem krema potezima dlanova od brade preko vrata, blago masirajući dekolte, a zatim i grudi, dolazi do trenutno blagog zatezanja kože, koja postaje imunološki stabilnija, dok vizuelno i na dodir dobijamo elastičniji epitel, blistav i zdrav ten.

Sve u prirodi je jednostavno i savršeno skladno, da bismo joj mi dodavali još po nešto,..

Proizvod bez parabena, petrohemikalija, ujedno prijatnog i blagog mirisa, sa obiljem sastojaka poput aktivnih supstanci ekstrahovanih iz matičnih ćelija biljke Runolist, hijaluronske kiseline, zatim ulja argana i ulja marule, jednako je obilju minerala, vitamina i esencijalnih aminokiselina iznedrenih iz srca prirode.

Zamislite momenat kada ćete opet obući svoju haljinu sa dubokim dekolteom u kojoj ćete biti ponosni na svoju blistavu i lepu kožu vrata, dekoltea i grudi. Deluje nestvarno? E pa, probajte i uverite se sami, a mi ćemo čekati vaše utiske i komentare. Priuštite sebi veličanstven tretman, za zadivljujuće rezultate!

Leave a Reply