Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Whey Protein 100%, ukus panna cotta, prašak 908g

Akcija!

TRENUTNO NEDOSTUPNO U ONLINE SHOP-u

3.300,00 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

Shape Up Whey protein sa ukusom panna cotta-e predstavlja idealan dodatak ishrane sportistima, zahvaljujući bogatom izvoru esencijalnih aminokiselina, dobijenih iz 100% proteina surutke. Nezamenljiv je izvor proteina za pre i posle treninga, jer su mišići tada najviše podložni razgradnji i treba ih dodatno nahraniti. Proteini surutke, kao najvredniji izvor hrane, imaju najveću biološku raspoloživost i ključnu ulogu u detoksikaciji organizma. Neophodni su, kako aktivnim muškarcima, tako i ženama, naročito onima koji žele da povećaju mišićnu masu, a mogu se koristiti i kao proteinska dopuna ishrani. Pored toga, neophodni su za pravilan i brz oporavak nakon treninga, jer podržavaju imunitet.

Jedna doza sadrži 30 g proteina.

  • koncentrat proteina surutke
  • aroma panna cotta-e

Proteini surutke predstavljaju najbogatiji izvor BCAA aminokiselina: leucin, izoleucin i valin koje imaju značajnu ulogu u izgradnji mišićnog tkiva, odnosno, predstavljaju 1/3 mišićnog tkiva. Istovremeno one čuvaju rezerve glikogena u mišićima od preteranog razlaganja za vreme fizičkog napora. BCAA aminokiseline su od neizmernog značaja za sportiste, jer se metabolišu u mišićima, mnogo češće nego u jetri što doprinosi brzoj ishrani i izgradnji mišića. Nakon što je protein razložen na individualne aminokiseline, one se opet mogu iskoristiti za stvaranje novih proteina, kao i za „gorivo” za proizvodnju energije. Pored visokog nivoa BCAA, Shape Up Whey protein sadrži i visok nivo glutamina, aminokiseline koja je od vitalne važnosti za izgradnju mišića. Bogata je antitelima, poznatijim kao imunoglobulini, koji doprinose jačanju imunosistema,  a sportiste čine otpornijim i spremnijim za naporne i teške treninge.

Preporučuje se:

  • fizički aktivnim osobama, u cilju jačanja i izgradnje mišićne mase
  • za snažniji imunitet i brži oporavak organizma posle treninga
  • kao proteinska dopuna ishrani, u stanjjima kada je smanjen unos proteina

Dodatne informacije

Težina 1.070 kg
Dimenzije 12 × 12 × 26 cm
Povratak na vrh