Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Multimed vitaminski eliksir sa omega-3 masnim kiselinama, 200ml

TRENUTNO NEDOSTUPNO U ONLINE SHOP-u

765,60 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

Multimed predstavlja najkompletniju formulu koju čini 12 vitamina, 4 minerala i omega-3 masnim kiselinama, zahvaljujući čemu predstavlja odličan dodatak ishrani prilagođen potrebama dece tokom perioda intenzivnog rasta i razvoja. Kombinacija pažljivo odabranih vitamina i minerala doprinosi jačanju imuniteta, povećanju vitalnosti i energije, pravilnom razvoju skeleta, kao i poboljšanju apetita kod dece. Omega-3 masne kiseline imaju pozitivan efekat na razvoj mozga, koncentraciju, motivaciju i mentalne sposobnosti kod dece. Takođe pomažu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti, alergija i različitih inflamatornih stanja.

Kombinacija pažljvo odabranih vitamina i minerala doprinosi jačanju imuniteta, povećava nivo energije i apetit, poboljšava razvoj skeletnog sistema. 

Multimed utiče na povećanje otpornosti organizma prema bakterijama i virusima i značajno skraćuje period oporavka nakon bolesti, te se preporučuje njegova primena pri pojavi prvih simptoma infekcija, kao i preventivno. Formulisan je tako da ne sadrži alkohol, veštačke boje i arome, a sadrži med koji mu daje veoma prijatan ukus, zbog čega će ga deca vrlo rado koristiti.

 

 • Omega-3 masne kiseline (EPA and DHA)
 • vitamin A
 • vitamini B grupe (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12)
 • vitamin D3
 • vitamin E
 • vitamin C
 • jod
 • magnezijum
 • mangan
 • cink

Omega- 3 masne kiseline, od kojih su najznačajnije eikozapentaenoinska (EPA) i dokozaheksaenoinska kiselina (DHA), su neophodne za pravilan razvoj mozga i mentalnih sposobnosti kod dece. Utiču na povećanje koncentracije i kognitivnih sposobnosti, kao i jačanje imuniteta. Omega- 3 masne kiseline su esencijalne polinezasićene masne kiseline koje telo ne može da sintetiše, već se moraju unositi hranom. Od posebnog su značaja za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, alergija i različitih inflamatornih stanja. Riba i riblje ulje su najbogatiji izvori omega-3 masnih kiselina. Za razliku od omega- 6 masnih kiselina koje su široko rasprostranjene u ishrani (biljna ulja, meso), omega-3 masne kiseline nisu toliko zastupljene u modernoj ishrani i preporučuje se njihov unos kroz suplemente.

Vitamin A je važan za rast ćelija svih organa, dobar imunitet i očuvanje kvaliteta vida.

Vitamini B grupe (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) obezbeđuju vitalnost, energiju i normalan metabolizam, a utiču i na poboljšanje apetita kod dece.

Vitamin D3 stimuliše apsorpciju kalcijuma, jača kosti i zube, a pruža i značajnu podršku imunitetu.

Vitamin E i vitamin C su jaki antioksidansi koji pozitivno utiču na odbrambene sposobnosti organizma.

Jod je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog sistema i razvoj intelektualnih sposobnosti.

Magnezijum je neophodan za pravilno funkcionisanje srca, nervnog i koštano-mišićnog sistema. Takođe, pomaže smanjenju umora i povećanju raspoložive energije.

Mangan doprinosi boljoj strukturi kostiju, izgradnji vezivnog tkiva, pravilnom radu tiroidne žlezde, regulaciji nivoa šećera u krvi, normalnom metabolizmu masti i ugljenih hidrata.

Cink je važan u prevenciji prehlade i gripa kao i kod hroničnih infekcija, jer podstiče imunski sistem i ima antioksidativnu ulogu.

Preporučuje se:

 • za normalan psihofizički razvoj dece
 • za jačanje imunološkog odgovora pre i tokom virusnih i bakterijskih infekcija
 • kao pomoć za normalan razvoj i funkciju koštano-mišićnog sistema i zuba
 • za smanjenje osećaja zamora i iscrpljenosti
 • za povećanje apetita kod dece

Dodatne informacije

Težina 0.336 kg
Dimenzije 6 × 6 × 14 cm
Povratak na vrh