Himalajska sitna so

Himalajska sitna so

Pure Himalajska so sadrži himalajsku so koja ima veliki bazni uticaj, poboljšava apsorpciju, varenje hrane i eliminiše toksine.

Za razliku od rafinisane kuhinjske soli, mnogo se brže metaboliše i ne povećava koncentraciju natrijuma i kalijuma u krvi, a samim tim ne dovodi do povišenog krvnog pritiska.

Ukus Himalajske soli je suptilan i nežan, daje prefinjen slojevit ukus hrani, i nema gorčinu kao bela so.

Obogaćena je jodom, neophodnim nutrijentom u ljudskoj ishrani. Iako je potreban u malim količinama, veoma je važan jer ulazi u sastav tiroidnih hormona, bitnih za metabolički status i normalni rast i razvoj dece.

  • himalajska so (koja sadrži 84 mikroelementa)
  • jod

Himalajska so za razliku od rafinisane kuhinjske soli, mnogo se brže metaboliše i ne povećava koncentraciju natrijuma i kalijuma u krvi, a samim tim ne dovodi do povišenog krvnog pritiska.

Obogaćena je jodom koji ulazi u sastav tiroidnih hormona, bitnih za metabolički status i normalni rast i razvoj dece.

Himalajska so se može koristiti i za pripremu kupke za opuštanje. Minerali se lako apsorbuju kroz terapijske kupke kojima se postiže bolji mineralni balans celog organizma.

Preporučuje se:

  • za bolji ukus hrane
  • svima koji vode računa o zdravoj ishrani
  • osobama sa povišenim krvnim pritiskom
  • za pripremu terapijskih kupki
Povratak na vrh