Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Chagacell Ruska Čaga sirup 200ml

TRENUTNO NEDOSTUPNO U ONLINE SHOP-u

* Cene su izražene SA PDV-om

Chagacell Ruska Čaga sirup sadrži suvi ekstrakt Čage i vitamin C. Čaga je gljiva koja raste kao parazit najčešće na drvetu breze i primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, raznih zapaljenskih bolesti, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i za opšte podmlađivanje organizma.

Zbog svoje lekovitosti nazvana je moćna gljiva. Pomaže pravilnom funkcionisanju imunog sistema i jačanju odbrambenih spopsobnosti organizma. U svom sastavu čaga sadrži fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući aktivnim sastojcima koje sadrži, smatra se moćnim sredstvom u borbi protiv stresa koji je uzrok mnogih bolesti i neravnoteže u organizmu. Bogat je izvor antioksidanasa i može se koristiti kod upalnih procesa i virusnih infekcija.

  • Suvi ekstrakt Čage
  • Cink
  • vitamin C

Ekstrakt Čage je pokazao antiproliferativno delovanje na brojne tumorske ćelije, a polisaharidi prisutni u čagi inhibiraju matriks-metaloproteinaze i smanjuju migraciju i invazivnost tumorskih ćelija. Aktivne supstance iz čage deluju antivirusno na Herpes simplex virus, imaju antiimflamatorno i antitumorsko delovanje.

Preporučuju se kao pomoć kod:

  • stanja oslabljenog imuniteta
  • pojačanog stresa
  • virusnih infekcija

Uputstvo Ruska čaga

Dodatne informacije

Težina 0.37 kg
Dimenzije 6 × 6 × 14.5 cm
Povratak na vrh