Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Betavitevit пивски квасец збогатен со фолна киселина и витамин Б6

Betavitevit пивскиот квасец збогатен со фолна киселина и витамин Б6 е наменет пред сé за сите оние кои со својот начин на исхрана не внесуваат доволно количество од овие витамини.

Фолната киселина (Фолатот) помага во создавање на здрави еритроцити, за правилен развој на плодот во текот на бременоста и придонесува за нормално функционирање на нервниот систем.

  • Пивски квасец
  • фолна киселина
  • витамин Б6

Витаминот Б6 учествува во метаболитичките процеси во организмот, помага во функционирањето на нервниот и имунолошки систем, во намалување на заморот и чувство на мачнина.

Помага: 

  • За правилен развој на плодот во текот на бременоста
  • Во создавање здрави еритроцити
  • За нормално функционирање на имунолошкиот и нервен систем
  • Во намалување на заморот
  • Во одржувањето на здравјето на срцето, крвните садови
Vrati se na vrvot