Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Арника mix гел

Арника mix гелот е спој на традиционалната примена на лековити билки во третман на ревматските и останатите болни состојби на мускулите и коските и современите технолошки методи на изработка.

Благодарение на тоа, Арника mix гелот втриен врз целното место брзо го манифестира своето противвоспалително дејство и придонесува во ублажување на болката.

Екстрактот од цвет на арника содржан во препаратот ја поодбрува периферната циркулација, што го прави Арника mix гелот мошне ефикасно помошно средство кај “уморните” и “тешки” нозе. Внимателно формулираната подлога овозможува лесно нанесување на гелот и осободување на дејствувачките супстанци длабоко во поткожното ткиво.

  • Екстракт од цвет на планинска арника
  • екстракт на корен од гавез
  • екстракт на кора од врба

Внимателно формулираната подлога овозможува лесно нанесување на гелот и осободување на дејствувачките супстанци длабоко во поткожното ткиво.

Се препорачува:

  • Кај шинување
  • Кај исчашување
  • Кај тегоби во коските и мускулите
  • Кај отечени и уморни нозе, како последица од долго стоење
  • Како помош за подобрување на периферната циркулација
Врати се на врвот