Fashion week – BURЯA i Mona, BelExpo centar, 28.03.2017.

Kao i svake godine do sada, modna kuća Mona, bila je učesnik na manifestaciji  „Belgrade Fashion Week“.  U Belexpo centru 28. marta 2017. u 21,00 h predstavila je svoju kolekciju za proleće-leto 2017. Sve što je potrebno kako biste ostavili utisak moderne osobe, koja je uvek u korak sa svetskim trendovima modnog dizajna,  predstavljeno je pred više od 500 zvanica iz kulturnog i javnog života Srbije. Modnu reviju je posetio veliki broj poslovnih ljudi i publike visokog životnog stila.   
Kompanija Esensa je imala priliku da predstavi svoj brend BURЯA personal skin expert javnosti, kroz promotivne aktivnosti pred početak revije modne kuće Mona. Kroz promotivne aktivnosti i brojna poklon iznenađenja svim posetiocima, Esensa je sugerisalai korišćenje BURЯA personal skin expert kozmetike damama koje su posetile ovaj atraktivan događaj.
Velika popularnost ovog događaja Mona je putem svojih Facebook i Instagram naloga ispratila na vrlo atraktivan i profesionalan način. Atraktivnim live uključenjima kao i animiranjem najpoznatijih gostiju iz on- line sveta, ovaj događaj je prevazišao dosadašnje prenose modnih revija, jer se našao na stranicama mnogih poznatih gostiju.