BURЯA & SENSA, Make my day

U Edukativnom Centru u Beogradu, 17.12.2016., organizovali smo druženje sa Sensa čitateljkama, gde smo ih upoznali sa svim prednostima korišćenja BURЯA kozmetike i rezultatima interno sprovedene studije uticaja Dermalift krema na kožu vrata, dekoltea, grudi i lica.

Kroz promociju kozmetike BURЯA, predstavljen je i način upotrebe ove kozmetke, njene praktične primene uz vežbe anty age joge lica, koju su prisutni naučili, uz besplatan pregled kože lica sa preporukom nege. Ujedno je ispromovisan i prostor Edukativnog Centra, usluge savetovališta, prednosti korišćenja Connectura kartice i celokupan Esensin proizvodni program.

Većina članica Sensa kluba je već bila upoznata sa kolekcijom proizvoda BURЯA, posebno sa kolekcijom proizvoda sun i isticala je njihovo izuzetno dejstvo i zaštitu. Shodno tome, bile su vrlo zainteresovane za nov proizvod Dermalift volume up krem za lice, vrat, dekolte i grudi, micelarni losion, tonirane kreme i proizvode koje još uvek nisu isprobale. Upriličena je i nagradna igra i iz „tegle želja“ su izvučene srećne dobitnice BURЯA paketa proizvoda.
Članice Sensa kluba su neposredno nakon događaja pozitivno iskomentarisale druženje (telefonskim pozivima, prosleđivanjem svojih napravljenih fotografija tokom druženja, na društvenim mrežama) sve karakteristike kozmetičkog brenda BURЯA i time je približile budućim korisnicima, koji još uvek nisu upoznali značaj i dejstvo aktivnih formulacija ove inovativne kozmetike za negu lica i tela.

Komentar učesnice nakon održanog događaja:
 “Dragi predstavnici Burra kozmetike, danažnje druženje je bilo divno, poučno, korisno, fantastično. Šaljem slike i kad god nešto slično budete organizovali, molim Vas pozovite me. Ljubim Vas.
Jelena Đorđević